EL EJIDO. DIU EL MORT AL DEGOLLAT... La història de El Ejido és una història molt vella, una assignatura pendent que la humanitat no acaba díaprovar. El problema és un problema de misèria. En El Ejido, des de fa molt de temps, síha deixat podrir la situació, perquè a alguns els convenia.

TXETXENIA 2000: LA VIDA SEGUIX IGUAL. L'any nou no ha canviat massa la situació dels txetxenos que continuen vivint en les ciutats properes a Grozni en condicions infrahumanes. La tàctica d'aniquilació de la població txetxena per part dels rusos continua, en la absoluta complicitat del mon occidental, i a pesar de la forta resistència dels independentistes.

SERRA: LA CONSTITUCIÓ FACULTA A L'EXÈRCIT PER GARANTIR LA UNITAT D'ESPANYA. Aclaridores declaracions del Ministre de Defensa al voltant del paper que podria jugar l'exèrcit en el cas de produirse un procés de independència d'alguna de les seues nacionalitats.

AZNAR I ALMUNIA: ESPAÑA SOY YO. El creuament de declaracions dels liders dels dos principals partits espanyols per vore qui es qui defensa més la unitat d'Espanya i la Constitució, continua, i es d'esperar que vaja a més a mida que la data del 12 de març s'acoste.

Hemeroteca