29/05/09

Roda de premsa de
PER LES REPÚBLIQUES SOBIRANES A EUROPA

Les sis formacions sobiranistes Esquerra Nacionalista Valenciana, Estat Valencià, República Valenciana, Estau Aragones Tierra Aragonesa i Bloc d'Esquerra Català, reunides en Saragossa, denúncien en roda de premsa la manipulació dels poders fàctics de l'estat i l'antidemocràtica llei electoral que regix estes eleccions, i que han impedit la presentació de la coalició.
En estes condicions, la coalició demana als ciutadant de les 3 nacionalitats, el vot nul, introduïnt en l'urna la papereta que hauria de haver sigut i on, en el lloc dels candidats figura la reclamació de la nostra república, i que es pot descarregar del següent enllaç. (papereta)
(mes: intervenció G. Forcada - TA)


ENV ES PRESENTARÁ A LES EUROPEES EN UNA COALICIÓ SOBERANISTA

12/01/09

Les cinc formacions sobiranistes Esquerra Nacionalista Valenciana, Estat Valencià, República Valenciana, Estau Aragones i Tierra Aragonesa, reunides en Saragossa, acorden constituir la llabor de la coalició SOBIRANIES I REPÚBLIQUES A EUROPA en la que intentaran presentarse a les eleccions europees de juny de 2009, i fan una crida a totes aquelles formacions polítiques i persones sobiranistes republicanes, a sumarse ad ella. (llegir més)

ACORD DE COLABORACIÓ ENTRE
SOBERANISTES VALENCIANS I ARAGONESOS

12/01/09

Cinc formacions sobiranistes: tres valencianes i dos aragoneses: Esquerra Nacionalista Valenciana, Estat Valencià, República Valenciana, Estau Aragones i Tierra Aragonesa, signen un acord de colaboració en Saragossa. (llegir més)