04/12/15

Parrilla de spots de ARA, PAÍS VALENCIÀ


24/11/15

Entrevista a Agustí Cerdà

Entrevista al President d'Esquerra Republicana del País Valencià en Ràdio Godella, parlant de la presència d'Esquerra Nacionalista Valenciana en la coalició ARA, PAÍS VALENCIÀ; del seu significat i de la seua raó de ser en base a uns objectius comuns.
Pots sentirla ací

06/11/15

ARA, País Valencià

Esquerra Nacionalista Valenciana, Esquerra Republicana del País Valencià, i els Verds del País Valencià han formalitzat, davant la Junta Electoral Central, la coalició Ara, País Valencià, per a les properes Eleccions Generals.
Josep Velasco ha explicat que anar diluïts en una força estatal no ha sigut mai la nostra opció i demanem al conjunt dels valencianistes que voten en consciència. En l'actual situació de pèrdua de drets socials, espoliació fiscal i incompliments històrics amb Valéncia hem començat a construir allò que és una ilusió que porta molt de temps en el imaginari colectiu dels valencians. Per això tenim l'objectiu de sumar totes aquelles forces, colectius i ciutadans que s'estimen la terra, i volen un projecte de futur en una opció sobiranista per als valencians: Ara, País Valencià

17/10/15

ENV i ERPV signen un acord

Esquerra Nacionalista Valenciana i Esquerra Republicana del País Valencià han signat un protocol de relacions que permeta aconseguir una unitat d'acció en els seus esforços mutus per assolir un Estat per als valencians, la República Valenciana. En el protocol també s'especifica la presentació conjunta a les pròximes eleccions que se celebren en Valéncia.
Per a Josep Velasco, President d’ENV, este protocol d’acció política és l’inici d’un camí conjunt cap a la República Valenciana. Creiem que este objectiu, assolir un Estat per als valencians, pot ser punt de trobada per a més persones i organitzacions i per això hem decidit iniciar-ho conjuntament i tirar endavant.
Per a Agustí Cerdà, President d’ERPV, en la nostra darrera conferència de País celebrada a Algemesí al 2013 vam posar les bases per a iniciar un camí cap a la República del País Valencià. A més des d’Esquerra ja hem refermat la nostra voluntat de concórrer a les properes eleccions generals en una plataforma que arreplegue forces polítiques valencianistes, i d’esquerres articulat sobre la base del dret a decidir del poble valencià i és amb aquest protocol d’acció política on posem les bases d’aquesta unitat d’acció amb la voluntat de seguir ampliant-la.