MANIFESTACIÓ PER LA REPÚBLICA VALENCIANA
Dissabte 13 de maig de 2006, 17 hores
Plaça Sant Agustí, Valéncia ciutat
Vine en la teua Senyera i participa junt ENV!

Per primera vegada des de la dictadura, es celebrarà a la ciutat de Valéncia una manifestació per la República, i de la qual ENV es una de les organitzacions convocants, junt a atres de caràcter cívic i polític. De fet la comunicació a la delegació de govern ha sigut signada per:

ENV: Esquerra Nacionalista Valenciana
PCPE: Partido Comunista de los Pueblos de España
CGT: Confederació General del Treball
Coordinadora per la República del País Valencià
Associació Republicana Constantí LLombart.

I participarem duent una pancarta en el lema  Per la República Valenciana, i en les nostres senyeres valencianes, en estrela i sense estrela. La manifestació començarà a les 17 hores des de la Plaça de Sant Agustí i anirà fins la Plaça del Patriarca, on es produiran els parlaments.

ENV s'ha sumat a la convocatòria d'esta manifestació després d'haver constatat que les nostres aspiracions polítiques no les podrem mai portar a terme en l'actual sistema d'estat. Un estat monàrquic que impedix la realització de referendums d'autodeterminació en les distintes nacions que ho conformen, encara que tinguen la majoria favorable dels seus parlaments i, per tant, dels seus ciutadans. Davant d'este fet, l'única opció democràtica que ens queda es tractar de substituir este sistema monàrquic per un atre que si que ho permeta, cridant a la participació en esta manifestació junt a atres organitzacions socials, polítiques i sindicals que si respecten l'us del dret d'autodeterminació dels pobles.