29-06-07: RECORD I REIVINDICACIË EN EL 300 ANIVERSARI

Ni la data, divendres final de mes, ni l'hora, 7 de la vesprada, ni l'intent de boicot d'un grapat de jovens manipulats del gav, pugueren impedir que mÚs de 50 persones ens concentrÓrem davant el monument als maulets de la ciutat de ValÚncia per a recordar el 300 aniversari del Decreto de Nueva Planta.

Per˛ no nomÚs va ser un acte nostÓlgic. AhÝ estÓvem els que es sentim valencians, i nomÚs, valencians. Aquells que lamentem all˛ que aquell Decret ens va suposar i que hui encarara patim, actualitzat, en un atre Decret, la Constituciˇ Espanyola de 1978; els que reclamem que sen's torne all˛ que ens vÓren furtar: la Sobirania.

Tenim molt clar quina Ús l'˙nica cosa que pot fer lliure al poble valenciÓ: la redacciˇ d'una Constituciˇ Valenciana que siga la norma suprema de la Rep˙blica Valenciana. I per aix˛ exigÝrem als polÝtics que es diuen nacionalistes, republicans, d'esquerres, o valencians, i que no estaven allÝ, que no siguen els nous botiflers, i deixen de colaborar en un model d'estat que ens impedix ser all˛ que som: valencians.

(texte de la intervenciˇ d'ENV)